zaterdag 21 januari 2012

Brood 1 nog een keertje





Bread one one more time
This time with:
  •  350 grams whole wheat flour
  • 200 grams of water
  • 14 grams of fresh yeast
  • 3 grams of salt

An almost perfect low sodium bread.
Did not rise as well, probably a little too cold in the pantry.
But the taste was very good.


Brood één nog een keertje
Deze keer met:
  • 350 gram meergranen meel
  • 200 gram water
  • 14 gram verse gist
  • 3 gram zout

Een bijna perfect zoutarm brood.
Rees niet zo goed, waarschijnlijk een beetje te koud in de bijkeuken.
Maar de smaak was heel goed.





Un pain une fois de plus
Cette fois, avec:
  • 350 grammes de farine multi céréales
  • 200 grammes d'eau
  • 14 grammes de levure fraîche
  • 3 grammes de sel

Un pain faible de sodium presque parfait.
N'a montée pas bien, probablement un peu trop froid dans le cellier.
Mais le goût était très bon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten